Vacances en Pau 2019

Aquest cap de setmana han arribat els infants sahrauís que passaran l’estiu amb les seves famílies d’acollida del barri d’Horta.

Aquest estiu compartirem amb 5 nenes i 6 nens sahrauís una sèrie d’experiències i vivències que per tots seran inoblidables, començant pels propis infants, seguint per les seves famílies d’acollida i acabant en totes les institucions del barri que recolzen aquest projecte humanitari.

Una especial menció a l’equip del Campus d’Estiu 2019 de la Unió Esportiva Horta que per tercer any acull als nostres infants en el seu campus, fet que ens permetrà estendre la convivència amb la resta de nenes i nens del barri, i així ajudar a entendre i acceptar de manera directa la diversitat cultural i social del nostre entorn.

Ja son aquí!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *