Número de telèfon

624 71 87 67

Correu electrònic

saharahorta@yahoo.es

Horari

Dill - Div: 9h a 19h

Aquest cap de setmana han arribat els infants saharauís que passaran l’estiu amb les seves famílies d’acollida del barri d’Horta.

Aquest estiu compartirem amb 5 nenes i 6 nens saharauís una sèrie d’experiències i vivències que per tots seran inoblidables, començant pels propis infants, seguint per les seves famílies d’acollida i acabant en totes les institucions del barri que recolzen aquest projecte humanitari.

Una especial menció a l’equip del Campus d’Estiu 2019 de la Unió Esportiva Horta que per tercer any acull als nostres infants en el seu campus, fet que ens permetrà estendre la convivència amb la resta de nenes i nens del barri, i així ajudar a entendre i acceptar de manera directa la diversitat cultural i social del nostre entorn.

Ja son aquí!

Artículos recomendados