Número de telèfon

624 71 87 67

Correu electrònic

saharahorta@yahoo.es

Horari

Dill - Div: 9h a 19h

L’Associació Sàhara Horta ha gestionat l’enviament de roba i material escolar procedent d’una donació feta pel Grup Billingham, que ha posat en mans de Sàhara Horta 500 kg de roba esportiva i material escolar (motxilles, llibretes, bolígrafs…).

Sàhara Horta ja ha fet arribar recentment una primera expedició amb la meitat d’aquests productes que han estat distribuïts entre les famílies més necessitades. Una propera expedició amb el material escolar restant, partirà rumb als campaments de Tinduf per a ser repartit entre les escoles infantils.

Sàhara Horta es congratula de comptar amb www.grupobillingham.com i altres amics solidaris, que tenen la iniciativa d’unir esforços per apaivagar les necessitats més peremptòries en els campaments de refugiats sahrauís.

Molt agraïts a:

Artículos recomendados