Número de telèfon

624 71 87 67

Correu electrònic

saharahorta@yahoo.es

Horari

Dill - Div: 9h a 19h

Com en anys anteriors, aquesta trobada ens ha servit per mantenir i continuar difonent els valors humans que en Jordi ens va transmetre amb les seves il·lusions, la seva fortalesa i sobretot amb la seva entrega desinteressada. Cada any que passa augmenta la importància d’aquests valors arran de la situació que viuen milions de persones desplaçades per conflictes armats i vulneracions de drets humans.


El Premi a la Solidaritat 2022 s’ha lliurat a la Fundació CorAvant per la seva atenció integral a les persones amb cardiopatia congènita i altres malalties del cor, i per donar suport a les persones amb aquestes patologies que tenen la condició de refugiats per tal que puguin rebre l’assistència sanitària adequada i els tractaments mèdics que els hi permetin viure.

Dins d’aquest suport als refugiats destaquem el seguiment de 70 nenes i nens sahrauís amb cardiopatia, dels que 15 han viatjat aquí per cirurgia i la resta són visitats periòdicament als campaments per un equip de cardiòlegs de l’Hospital Vall d’Hebron.

Artículos recomendados