Número de telèfon

624 71 87 67

Correu electrònic

saharahorta@yahoo.es

Horari

Dill - Div: 9h a 19h

El passat dissabte 18 de maig vam viure en el barri del Carmel la Festa de la Cooperació 2019 de Horta-Guinardó, amb tallers, animació infantil, música i parades de les entitats de cooperació del districte.

Com cada any Sàhara Horta va ser-hi present i va poder oferir als assistents informació del conflicte que viu el Sàhara Occidental i dels projecte en els que hi participem, fent esment especial al de Vacances en Pau en el que rebrem a casa nostra als infants sahrauís d’aquí poc més d’un mes.

Tot això, acompanyat per un té sahrauí calentó per compensar el temps fresc que feia, i amb el taller de tatuatges de henna per tothom que volia.

Aquí teniu l’enllaç amb un curt video resum de la festa: https://youtu.be/EnpSlFDazo8

Ens tornem a trobar el proper any!

Artículos recomendados