BLOG

Vacances en Pau 2019

Aquest cap de setmana han arribat els infants sahrauís que passaran l’estiu amb les seves famílies d’acollida del barri d’Horta.

Aquest estiu compartirem amb 5 nenes i 6 nens sahrauís una sèrie d’experiències i vivències que per tots seran inoblidables, començant pels propis infants, seguint per les seves famílies d’acollida i acabant en totes les institucions del barri que recolzen aquest projecte humanitari.

Una especial menció a l’equip del Campus d’Estiu 2019 de la Unió Esportiva Horta que per tercer any acull als nostres infants en el seu campus, fet que ens permetrà estendre la convivència amb la resta de nenes i nens del barri, i així ajudar a entendre i acceptar de manera directa la diversitat cultural i social del nostre entorn.

Ja son aquí!

Festa de la Cooperació

El passat dissabte 18 de maig vam viure en el barri del Carmel la Festa de la Cooperació 2019 de Horta-Guinardó, amb tallers, animació infantil, música i parades de les entitats de cooperació del districte.

Com cada any Sàhara Horta va ser-hi present i va poder oferir als assistents informació del conflicte que viu el Sàhara Occidental i dels projecte en els que hi participem, fent esment especial al de Vacances en Pau en el que rebrem a casa nostra als infants sahrauís d’aquí poc més d’un mes.

Tot això, acompanyat per un té sahrauí calentó per compensar el temps fresc que feia, i amb el taller de tatuatges de henna per tothom que volia.

Aquí teniu l’enllaç amb un curt video resum de la festa: https://youtu.be/EnpSlFDazo8

Ens tornem a trobar el proper any!

Sant Jordi 2019

Com cada any la Rosa Solidària amb el Sàhara ha estat al barri d’Horta per la Diada de Sant Jordi 2019.

Moltes gràcies a tothom que l’ha adquirit i a la companyia que ens heu fet en les nostres parades, i recordar-vos que tots els guanys d’aquesta diada els destinem al projecte de Vacances en Pau, per tal de poder oferir als infants sahrauís que ens acompanyaran aquest proper estiu uns dies de diversió i il·lusió.

I ja ho sabeu, si voleu acollir a un infant sahrauí només teniu que posar-vos en contacte en nosaltres des d’aquesta mateixa pàgina web, a l’apartat “Vacances en Pau / Contacta’ns”.